Mobil applikáció lelki adoptálás

 Puskás Antal atya felhívása, segítségkérése: Lengyel barátaink egy nagyszerű mobil applikációt indítottak el, mely segíthet megmenteni sok abortusszal veszélyeztetett magzatot. Több nyelven is működik már, szeretnénk, ha magyarok számára is elérhetővé válna.
http://powerbank4life.com/en/home-gb/
Ez a gondolat a talán már általad is ismert Lelki Adoptálás mozgalmán belül született meg.
Az applikáció naponta elmélkedésekkel és tanúságtételekkel segíti azokat, akik lélekben örökbe fogadtak (adoptáltak) egy magzatot 9 hónapra, hogy imádkozzanak érte és szüleiért.
http://www.karizmatikus.hu/imak/imaink/2923-lelki-adoptalas.html
Az applikáció alapszövegeit (menük, útmutatók) már lefordítottuk. Most következik a nagy munka: lefordítani a 40 db elmélkedést és tanúságtételt.
Lengyel, spanyol és angol nyelven állnak rendelkezésre szövegek, amelyekből magyarra kell fordítani azokat.Ha szeretnél részt venni ebben az áldásos munkában, és 1-2 fordítást vállalsz, kérünk, jelezz vissza azantal.puskas@gmail.com címre, és küldünk neked egy linket, ahol megtalálod a fordítandó anyagokat.Ezután, kérünk, írd be neved a táblázatban a megfelelő számú elmélkedés/tanúságtétel mellé, hogy tudjuk, ki melyik fordítást vállalta.

Számítunk rád!
Puskás Antal atya (pálosok)

Dátum: 
2017. június 14. - 2017. augusztus 31.
Plakát: