Szerelmi kalandtúra 2017. Kecskemét

Szerelmi kalandtúra 15-95 éves korig

2017-ben már 5. alkalommal rendeztük meg a Szerelmi kalandtúrát, amely egy több héten át tartó párkapcsolat-építő játék számos szabadon választható feladattal. Az állomások-feladatok között szép számmal akadt szabadon választott időpontban teljesíthető is 2017. február 11. és április 1. között. Az állomások teljesítését a párok a papír alapú útlevélben igazolhatták, a helyszíneken kapott matrica beragasztásával.
Az útlevél átvehető volt a Parázs Központban hétfőtől-péntekig 11:15-től 17 óráig, /Lestár tér 2., a Városházával szemben, a Korda Könyvkereskedés mellettt/, és a kalandtúra alábbi helyszínein február 11-től:
Katona József Megyei Könyvtár, Bozsó Gyűjtemény, Ciróka Bábszínház, Otthon Mozi, Hírös Agóra Ifjúsági Otthon, Aranyhomok Wellness, Alibi kávézó, Művész Kávézó, Cifra Palota, Fűszerkuckó, lajosmizsei Családi Kiss Cukrászat, Korda Könyvkereskedés.

A kalandtúra zárásaként április 1-én 17:30-kor élménybeszámoló estet tartottunk, ahol az útlevéllel érkező és legalább 10 feladatot teljesítő párok között értékes nyereményeket sorsoltunk ki:
az Aranyhomok Szálloda 2 személyes wellness belépőjét:Viszlai Fanni és Szabó Bence nyerte meg, a Korda Könyvesbolt 5000 Ft-os utalványát:Deli Alexandra és Juhász Gábor, a Kiss Cuki Családi Cukrászat tortautalványát: Merinu Daniella és Kovács Viktor, a TANDEM Kapcsolatműhely utalványát: Rácz Diána és Vida József, 2-2 jegyet a Ciróka Bábszínházba: Bogdán Gabriella és Schautek Bálint, a Cifrapalotába Rigó Mária és Babarczi Szilveszter és a FŐDÍJAT:
- 2 éjszaka egy párnak a romantikus Catherine's Cottages-ban  Gyüre-Fekete Regina és Gyüre Tamás nyerte meg,
-
azok között a párok között, akik részt vettek a Hírös.hu játékán, mely a kalandtúra egyik állomása, sorsolásra kerül egy KÜLÖNDÍJ a Hirös.hu felajánlásával: 2 éjszaka egy párnak a tiszakécskei Barack Thermal Hotel & Spa-ban félpanziós ellátással Rácz Diána és Vida József nyerte meg.
A nyerteseknek szívből gartulálunk. Ne feledjétek, hogy Ti vagytok egymás számára a főnyeremény!

A 2017-es záróest fotói itt tekinthetőek meg.

A Házasság hete -el jelölt programjai a Szerelmi Kalandtúrán pontot értek.
A Házasság hete kecskeméti 2017. évi programfüzetét itt találod.
A Parázs által szervezett programok voltak:

Február 11. szombat 9.30
Flashmob a Piacon

Pár perces vidám, romantikus akció mindazoknak a pároknak, akik vallják, hogy a házasság jó dolog, életre szóló szeretetszövetség, így érdemes tenni érte. Nyeremények: őstermelők által felajánlott sajt, méz, zöldségcsomag, mangalicatermékek, virág és a Korda Könyvesbolt 5000 Ft-os utalványa. Az őstermelők és  nyertesek nevét hamarosan közzétesszük.
Helyszín: Piaccsarnok, Budai u. 2/a
Itt láthatod a 2017-es kisfilmünket.
A Hírös.hu így számolt be az eseményről, a Trendalelke.hu pedig így.

A 2015-ös flashmobunkról készült kisfilmet itt láthatod.
A 2016-os flashmobunkról készült kisfilmet itt láthatod.

 Február 18. szombat 17.30-20.00
Szerelem Íze Vacsoraest

Elegáns gyertyafényes vacsorára vártuk előzetesen regisztrált párokat az Aranyhomok Szállodában.
A négyfogásos menük mellé közös élményeket főztünk ki! 
Nyeremények: két fő részére szóló belépőjegy a Katona József Színház szabadon választott előadására, a Korda Könyvesbolt 5000 Ft-os utalványa,
és az Aranyhomok Szálloda 2 személyre szóló wellness belépője.
A 2017-es vacsoraest fotót itt láthatod.
A 2016-os vacsoraest fotóit itt láthatod.

Plakát: