Egyházmegyei Családi Nap 2016.

Szeretettel vártuk a családok apraját-nagyját az Egyházmegyei Családi Napra, ami június 4-én volt a kecskeméti Arborétumban. Az eseményről részletes beszámolót olvashatsz a Magyar Kurír honlapján.
A fotókat itt nézheted meg! Az érseki szentmisét családi kalandtúra követte 12 állomással, melyhez a csodálatos helyszínt és a természetismereti játékokat a KEFAG Zrt. biztosította lelkes önkéntes játékmesterek segítségével, akik számos közösségből verbuválódtak: kecskeméti, izsáki, lajosmizsei fiatalok, piarista cserkészek, a www.kecskemetimami.hu és a Veronika csoport szervezői, és a Parázs Pasztorális Központot működtető SZÉK Egyesület önkéntes munkatársai szolgálták a résztvevőket.
A legalább 6 állomást teljesítő családok között értékes nyereményeket sorsoltunk, amelyeket az Egyházmegyei Családbizottság, a Korda Könyvkereskedés, és Csapó Imre fafaragó mester ajánlott fel.
A rendezvényhez hangulatát a Fornetti Kft. finom péksüteményei, az Aranyhomok fagyiskocsija és a Piarista konyha finomságai tették teljessé.
A 2016-os őszi Egyházmegyei Családtalálkozó szeptember 17-én lesz, ezúttal Tiszakécskén.
Szeretettel várunk mindenkit!
 
Plakát: