Szerelem Íze Vacsoraest 2018. galéria

 A Parász Központ szervezésében elegáns gyertyafényes vacsorára vártuk az előzetesen jelentkező párokat az Aranyhomok Szállodában. Kecskeméten immár 5. alkalommal rendeztük meg ezt a rendhagyó, romantikus estét 2018. február 17-én.
A négyfogásos menük mellé ismét közös élményeket főztünk ki ezúttal "Tápláld a kapcsolatodat" mottóval! Az este során az ízletes fogások elfogyasztása között a párok összeállíthatták saját élet-recepjüket, készíthettek hála-befőttet, köszönet-hűtőmágnest, és kipróbálhatták mi a külünbség a pokol és a mennyország között.
Idén élőzenés este volt Varga Zoltánnal, a végén még táncra is perdülhettek a vállalkozó szelleműek Tóth Zoltán és Simon Helga nyitótánca után.
A csodás fotókat Szabó Áronnak és Szabóné Rácz Beának köszönhetjük!
A résztvevők között a vacsoraest végén nyeremények sorsoltunk: két fő részére szóló belépőjegyét a Cifrapalotába, a Korda Könyvesbolt 5000 Ft-os utalványát, és az Aranyhomok Szálloda 2 személyre szóló wellness belépőjét.
Álljon itt egy kis Ízelítő a menükből is. Az előételt, ami lazacos almasaláta volt céklaszívekkel, narancsos-gyömbéres sütőtök krémleves követte, illetve petrezselymes zellerkrémleves chilis olajjal magos pirítóssal, majd főételként zsályás-parmezános csirkemell pirított zöldségekkel, batátapürével, illetve mogyorós aszalt szilvával töltött sertésszűz burgonyakrokettel, desszertként pedig gránátalma-pisztácia triffle, és madártejes fagylalt mézes eperrel gazdagította a vacsorát.

Ezt a különleges kapcsolaterősítő műfajt szívesen visszük más városokba is, illetve segítünk a szervezésben, ha erre felkérést kapunk.
Ha ez a lehetőség érdekel, keresd Némáné Ellát a SZÍV est ötletgazdáját, szervezőjét: 30-497-09-09, nemaneella2015@gmail.com