Megjelent az Élő adás a testemből című könyv új kiadása

Dr. med. Elisabeth Raith-Paula: Élő adás a testemből

Törvényszerű-e, hogy a serdülőkorba lépve váratlanul érnek a testedben meginduló változások? Lehet-e tenni valamit azért, már ebben az életkorban, hogy a nővé válás fontos jeleit megfigyelhesd magadon? Mire végigolvasod ezt a könyvet, tudni fogod, milyen változásokon megy át a tested a serdülőkor folyamán. Megismerheted az Élet egyenletét, megfejtheted tested titkos kódjait. A könyv segítségével többek között megismerkedhetsz az ösztrogénbarátnőkkel, és megfigyelheted a progeszteroncsapat munkáját…

 

Dr. med. Elisabeth Raith-Paula müncheni doktornő dolgozta ki a „Ciklus-show”-ként elnevezett programot, mely alapvetően 10-14 éves lányok számára készült.

A program jelmondata: „Csak arra vigyázok, amit értékesnek tartok.”
A saját test értékességének megtapasztalása ugyanis alapvető fontosságú ahhoz, hogy az egészségünkkel, termékenységünkkel és szexualitásunkkal felelősen tudjunk bánni. Ez minden megelőzés, prevenció alapja.
E könyv célja, hogy pontosan, közérthetően, de a serdülők számára is élvezetes módon információkat nyújtson a női test termékenységének működéséről, a testi folyamatokról, azok összefüggéséről, értelméről és kísérő testi jeleiről.
A könyv olvasásakor érzékelhető szemléletmód elsősorban a test, testkép, termékenység pozitív vonatkozásaira koncentrál, az Élet továbbadásának képességét nagyszerű és értékes ajándékként mutatja be. Nyelvezete, a képi bemutatás módja elsősorban a tizenévesek igényeihez szabott, a benne foglalt információk, magyarázatok és adatok ugyanakkor korszerű és pontos biológiai tudást közvetítenek felnőttek számára is.

Második, átdolgozott kiadás (2017)

A könyv 146 oldalas, színes képekkel
Kiadó: Kecskemét-Széchenyivárosi Közösségépítő Egyesület (SZÉK)
Ára: 3990Ft

A könyv megrendelése