Szerelmi kalandtúra 2015.

A Szerelmi Kalandtúra 2015-ben immár 3. alakalommal került megrendezésre, február 9-től március 23-ig tartott. 15-95 éves korig ajánlottuk az együttjáró, jegyes-, ill. házaspároknak! :)
A programra több, mint 110 pár regisztrált.A jelentkezés után a párok e-mailben tájékoztató levelet kaptak a kalandtúra feladatairól, helyszíneiről és időpontjairól. A kapcsolatépítő feladatok között szép számmal akadt szabadon választott időpontban teljesíthető is. A feladatok elvégzését a párok egy papír alapú útlevélben igazolhatták, a helyszíneken kapott matrica beragasztásával. Pontszerző helyek voltak: Otthon Mozi, Ciróka Bábszínház, Bozsó Gyűjtemény, Aranyhomok Hotel, Családi Kiss Cukrászat, Alibi kávézó&toast bár, Művész Kávézó-Art Café, Aranyhomok Szálloda wellness részlege és Panorámaterme, Korda Könyvkereskedés...
Március 23-án 18 órakor élménybeszámoló estet tartottunk, a fotóit itt nézheted meg. Az útlevéllel érkező és legalább 7 feladatot teljesítő párok között kisorsoltunk pár szép naplót, az Aranyhomok Szálloda 2 személyre szóló wellness belépőjét, a Korda Könyvesbolt 5000 Ft-os utalványát, majd a fődíjat: Család- vagy párfotózást 25.000 Ft értékben, a SZÉPNEKED Photography-tól.
Szeretettel várjuk a párokat következő kapcsolatépítő programunkra, a Párkapcsolati Műhelyre, a családdal együtt a solti Családmajálisra, a hölgyeket pedig a Nőnek lenni jó programra!

Plakát: