Családpasztorációs papi találkozó Leányfalu 2017.

Bíró László tábori püspök a MKPK Családbizottságának elnökének MEGHÍVÓ-ja:

"Ferenc pápa jún. 1-én, Rómában az Európai Katolikus Családegyesületek Federációjának képviselőihez intézett beszédében hangsúlyozta, hogy a család ma is a társadalom alapsejtje, és mint ilyen, a társadalmi szolidaritás és fejlődés leghatékonyabb elősegítője. A családoknak a közjóért és a békéért való tevékenysége nem valamiféle ideológián alapul, hanem az ember sérthetetlen személyi méltóságán. Fontos tehát, hogy a családalapításra készülő fiatalok már házasságkötésük előtt is nagy tisztelettel tekintsenek az ember személyi méltóságára, mi pedig álljunk melléjük, kísérjük és támogassuk őket a házassághoz vezető útjukon, majd tovább egész családi életük folyamán.

Azért, hogy a házasságra való felkészítésről együtt gondolkodjunk, szeretettel hívom a paptestvéreket a családpasztorációs papi találkozóra, amely Leányfalun, a Szent Gellért Lelkigyakorlatos Házban (2016 Leányfalu, Móricz Zs. u. 141.) lesz.
2017. szeptember 25-től 27-ig.
A részletes program a mellékletben található, vagy honlapunkról letölthető. A szervezés megkönnyítése érdekében kérjük, hogy a részt venni szándékozók legkésőbb 2017. szeptember 18-ig a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével és visszaküldésével, vagy a honlapunkon és más honlapokon megjelent elektronikus jelentkezési felületen keresztül jelentkezzenek. A találkozó költségeihez való hozzájárulást (10.000 Ft/fő) a helyszínen, postai csekken (kérésre küldjük), ill. banki átutalással kérjük befizetni."

 

 

 
   

 

Dátum: 
2017. szeptember 25. - 2017. szeptember 27.