FORRÁSPONT- Budapesten 2019.

Még egy nap Jézussal!
Már lehet jelentkezni az idei „Forráspont” ifjúsági eucharisztikus napra, melyet szeptember 21-én tartanak a budapesti BOK Csarnokban a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra való készület jegyében.
A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus (NEK) Általános Titkársága „Forráspont – Még egy nap Jézussal” címmel ifjúsági eucharisztikus napra hívja a fiatalokat szeptember 21-én, szombaton a budapesti BOK Csarnokba.
Mi a Forráspont? Találkozási lehetőség Jézussal, aki velünk maradt az Oltáriszentségben. Lesz zenés dicsőítés, tanítás, tanúságtételek, pódiumbeszélgetés, szentmise Mohos Gábor esztergom-budapesti segédpüspökkel, valamint szentségimádás.
A 2018-as beszámoló és fotógaléria itt található.
A programra elsősorban a 15 és 30 év közötti fiatalokat hívják és várják. A találkozó vendége lesz Cristina nővér, az olasz The Voice tehetségkutató műsor győztese; Kovács András Péter humorista, író; Papp Miklós görögkatolikus pap; Pulay Eszter aerobikedző; Dánielfy Gergely énekes, valamint Fábry Kornél, a NEK főtitkára.

Időpont: 2019. szeptember 21., szombat, 14-től 20 óráig

Helyszín: BOK Csarnok (1146 Budapest, Dózsa György út 1.)
Kapunyitás: 13 óra

A rendezvényen való részvétel ingyenes, a helyek korlátozott száma miatt regisztrációhoz kötött,  https://www.iec2020.hu/hu/forraspont.

A tavalyi évhez hasonlóan közös buszt fogunk indítani a Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegyéből, amely ingyenes lesz, ezért is fontos, hogy minél hamarabb jelentkezzenek a fiatalok és lássuk mennyien leszünk!
 
Bárkinek kérdése van a programmal kapcsolatban, keressen!
zoltan.ivanics2@gmail.com
 
Ivanics Zoltán
KKFM ifjúsági referens