Szerelmi kalandtúra 2020. Kecskemét

2020. február 8-tól március 28-ig
15-105 éves korig

MI MÁR ezerrel szervezkedünk...
Te is beírhatod a naptáradba már most, kiemelt időszakként, amikor még több lehetőségetek lesz megélni a kapcsolatotokat!
JELENTKEZNI ITT LEHET a Szerelmi kalandtúrára!
Február elején az e-mail címekre részletes tájékoztató levelet küldünk az állomásokról, feladatokról.

A Szerelem Íze Vacsoraest 2020. február 15-én lesz az Aranyhomok Szállodában 17:30-20:30-ig. Erre is jár 2 pont!
Itt lehet jelentkezni a Vacsoraestre.


2020-ban már 8. alkalommal rendezzük meg a Szerelmi kalandtúrát Kecskeméten, amely több héten át tartó párkapcsolat-építő játék számos helyszínnel és feladattal.
Jelentkezni legkésőbb március 18-ig érdemes a min. 10 feladat teljesítéséhez. :) Szólj a barátaitoknak is!
Sokféle program vár Rátok, online állomások, kiállítás, kávézók, borbár, sörház, könyvesboltok stb... A 30 állomásból 10-et kell teljesíteni a nyereményekért. Az állomások-feladatok között szép számmal akad szabadon választott időpontban teljesíthető is 2020. február 8. és március 28. között. A záróest március 28-án, szombaton eleve 1 pontot ér, 17:00-tól 18:30-ig kerül megrendezésre. Itt sorsoljuk a nyereményeket, föltétlen írd be a naptáradba! Az állomások teljesítését a párok egy papír alapú útlevélben igazolhatják, a helyszíneken kapott matrica beragasztásával. 

Ízelítő a nyeremények sorából: 2 személyre szóló belépő a Ciróka Bábszínházba, az Otthon Moziba, a Cifrapalotába; a Korda Könyvesbolt 5.000 Ft-os utalványa, a Kiss Cuki Családi Cukrászat tortautalványa, az Attila Virágszalon gyönyörű virágdoboza, az Aranyhomok Szálloda 2 személyre szóló wellness belépője, a DiVino Borbár finom borai, a TANDEM Kapcsolatműhely ajándékutalványa, a Fűszeráruház ajándékcsomagja, a Malom Libri Könyvesbolt könyvei, a Kecskeméti Sörház sörei, a Sajtangyal Manufaktúra finom sajttálja, az Álomjövő  malacperselye, bendőjében 10 ezer forinttal és egy 2 alkalmas pénzügyi coachinggal, és a FŐDÍJAK: páros fotózást 38.000 Ft értékben Petróczi Rékával és wellnes hétvégék! A hétvégék részleteit később áruljuk el!
Érdemes a kalandtúra Facebook oldalát követni a friss hírekért! 

 


 

Dátum: 
2020. február 8. - 2020. március 28.