Bízd Rá Magad

A közelgő Házasság Hetéhez kapcsolódóan szeretettel ajánljuk figyelmükbe a Bízd Rá Magad portál országos párkapcsolat gazdagító játékát és izgalmas kerekasztal beszélgetéseit. Érdemes mindkettőre mielőbb regisztrálni !

2022. február 20-án különleges párkapcsolat-gazdagító játékot indít a Bízd Rá Magad  „Élménytér –  ahol együtt játszunk – párkapcsolati időutazás” címmel.  A négy héten át tartó játékra mindazokat a magyarországi párokat várják, akik szeretnék megerősíteni párkapcsolatukat és tartós életközösségben gondolkodnak.

A játék 1 hónapos időtartama alatt négy, a múltból a jövőbe mutató feladatsoron át „utazik” a pár, melyeket minden hét vasárnapján hirdetnek meg a szervezők e-mailben, zárt Facebook-csoportban és a bizdramagad.hu felületén. A regisztrált felhasználók a játék során minden szerdán „támogató üzenetet” is kapnak; melyek további segítséget nyújtanak számukra az adott hét feladataihoz kapcsolódva.
A játékba regisztráltak 2022. március 26-án 17 órától egy online (streamelt) zárórendezvényre kapnak meghívást, amelynek kiemelt előadója Pál Feri atya lesz. A legalább három feladatot teljesítő játékosok nyereménysorsoláson is részt vehetnek majd, ahol -támogatóinknak köszönhetően- több mint 20 értékes nyeremény kerül kisorsolásra, köztük több két éjszakás szállodai voucher, SPA belépők, páros fotózás, borkóstoló, valamint további tartalmas páros programok, finom borok és párkapcsolati témákhoz kapcsolódó könyvek.

Részletek és regisztráció:https://bizdramagad.hu/cikk/elmenyter-ahol-egyutt-jatszunk
 
2022.02.19-én 16 órától, RÁD BÍZTAM MAGAM… – Tapasztalatok és jó gyakorlatok a házasság megerősítésére címmel két izgalmas és mélyreható kerekasztal-beszélgetésnek is részesei lehetünk a D50 Kulturális Központban. 
 
A program során Zsuffa Tünde író a dr. Csókay András-Altay Daniella házaspárt és Marton Zsolt váci püspököt kérdezi a hit házasságban betöltött szerepéről, valós veszélyekről, megélt küzdelmekről és a tragédiák feldolgozásáról, illetve fontos párkapcsolati témákban szólalnak meg a bizdramagad.hu oldalhoz kapcsolódó szervezetek! Megtudhatjuk, hogy milyen kísértések jelentkezhetnek egy pár életében, emellett szó lesz a megbocsátásról és az újrakezdés lehetőségéről is és arról is, mit tehetünk párkapcsolatunk gazdagítása, erősítése érdekében, a beszürkült hétköznapok ellen és az eltávolodás megelőzésére.
A helyszíni részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött és az aktuális járványügyi szabályok betartásával lehetséges. A rendezvényt az EWTN Katolikus TV élőben is közvetíti.
 
Részletek és regisztráció: https://bizdramagad.hu/cikk/rad-biztam-magam-

Mindenkit szeretettel várnak a szervezők!
 
Dátum: 
2022. február 20.