Önismereti bibliodráma-csoport

TALÁLKOZÁSOK
önismereti bibliodráma-csoport:

Találkozások szövik át az életünket. Születésünktől a halálunkig meghatározóak számunkra. Valamikor a jelenlétük által, valamikor pedig a hiányuk által.
A bibliodráma-csoportban a csoporttagok bibliai történeteket eljátszva, egy-egy kiválasztott résztvevő szerepébe bújva élik át a bibliai történetek helyzeteit, kapcsolatait, találkozásait, mélységeit, és saját bőrükön megtapasztalják a történet nekik szóló üzenetét. Ősi és személyes egyszerre.

A bibliodráma-csoportban való részvételhez nem kell színészi tehetség, sem bibliaismeret! Nem szükséges valamelyik egyházhoz vagy felekezethez tartozni. Amire azonban szükség van: nyitottságra és kreativitásra.

Helyszín: Kecskemét belvárosában

Idő: havonta egyszer szombaton 9:30-tól 16:30-ig, összesen 9 alkalommal (70 óra)

Az első alkalom: 2022. október 8.

Egy alkalom ára: 16.000 Ft (terembérlettel együtt)

Vezetők, jelentkezés, érdeklődés: https://csanykatalin.webnode.hu/bibliodramakecskemet/

Révész Judit bibliodráma-vezető, pszichodráma-vezető, revesz.judit@btk.elte.hu

Csány Katalin bibliodráma asszisztens, pszichodráma-vezető, mentálhigiénés szakember, katasamo@gmail.com; 30-678-14-99

A csoportindítást egyéni interjú előzi meg, aminek az időpontját később jelezzük. Amennyiben jelentkezni szeretnél, vagy csak kérdésed van, írj bátran. Jelentkezni emailben vagy telefonon lehet. (Kérlek, ha emailt írsz, írj pár sort magadról, ill. adj meg egy telefonszámot is, hogy minél előbb meg tudjunk keresni.)

Várjuk a jelentkezésedet, érdeklődésedet, kérdéseidet!
Judit és Kata

A csoport a Magyar Pszichodráma Egyesületnél regisztrált csoport, és beszámítható a Képzési Rendben előírtak szerint a bibliodráma önismereti szakaszba.

 

 

 

 

 

 

Plakát: